Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 258
Ayurvedisch coaching – Navagraha

Ayurvedisch coaching

Heeft u gezondheidsklachten of zit u niet lekker in uw vel? Herstel begint met inzicht in de oorzaak hiervan. Tijdens het eerste consult breng ik samen met u uw levenswijze in beeld. Op basis van de uitkomsten stel ik een advies op voor de wijze waarop u de balans terug kunt brengen.
Het volgen van dit advies valt in de praktijk niet mee. Immers, we zijn allemaal “gewoontedieren”. Wijzigingen aanbrengen in ingesleten gewoonten en automatische keuzes vraagt motivatie en doorzettingsvermogen. En niet in de laatste plaats praktisch inzicht. Want wat is een betere keuze of alternatief voor wat u gewend bent te doen en te eten?
Hierin kan ik u als ayurveda coach op hele praktische wijze ondersteunen. Niet (alleen) door een advies op papier, maar daadwerkelijk in de praktijk.

De afgelopen jaren heb ik mensen geholpen met een leefstijl- en voedingsadvies na een eenmalig consult. Ze zijn vol moed aan de slag gegaan. Het blijkt echter moeilijk te slagen, omdat ieder mens steeds tegen de eigen “gewoontestroom” in moet roeien.
Ik kan u op maat adviseren en ondersteunen daar waar u behoefte aan heeft en vastloopt.
Ik hanteer een werkwijze, die is gebaseerd op frequent contact en praktisch gerichte ondersteuning. Het eerste gesprek zal in de meeste gevallen altijd een consult zijn van minstens een uur. Met het leefstijl- en voedingsadvies als basis bepaal ik met u een stappenplan en overleg welke ondersteuning u daarbij wilt of nodig hebt.


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13