Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 258
Jyotish – Navagraha

Jyotish astrologie

Jyotish is de Sanskriet naam voor de vedische astrologie. Het woord kan vertaald worden als “wetenschap van het licht”. In de oudheid waren er zieners die een diep inzicht hadden verkregen in de invloed van de planeten en sterren op de wereld en de mensen. Deze kennis is via mondelinge overlevering vanaf 500 voor Christus op schrift gesteld. Een van de bekendste astrologische klassieke werken is de Brihat Parasara Hora Sastra.
De geboortehoroscoop is de weergave van de stand van de planeten op het moment van geboorte (tijdstip, dag en plaats). De posities van de zeven planeten en de twee schaduwplaneten in de dierenriem worden vertaald naar patronen, verbindingen, karakteristieken – die allen indicaties zijn voor hoe onze reis door het leven zal verlopen.
Een zorgvuldige interpretatie van deze indicaties geeft inzicht in het karakter van de persoon, de talenten of kwetsbaarheden, uitdagingen of tegenslagen die onderdeel zijn van het leven. Zo vertelt de geboortehoroscoop ons over de persoonlijkheid, gezondheid, ziekte, financiën, werk en relaties.

 

https://nava-graha.nl/wp-content/uploads/2018/04/navagraha_zonder_rand-526x680.png

Mogelijkheden

De basis voor astrologisch consulten is een duiding van de geboortehoroscoop. Verdere detaillering van specifieke levensgebieden, van het komende jaar, van specifieke vragen rusten op deze interpretatie.

De mogelijkheden staan hieronder vermeld.
Je kunt stellen dat “alles met alles” samenhangt en deze samenhang geeft bevestiging van een correcte duiding. Het interpreteren van een horoscoop vraagt de nodige tijd en gaat altijd vooraf aan de afspraak van het consult. En dit vraagt een passende planning.

 

Astrologisch consult

De basis voor astrologisch consulten is een duiding van de geboortehoroscoop. Verdere detaillering van specifieke levensgebieden, van het komende jaar, van specifieke vragen rusten op deze interpretatie. Je kunt stellen dat “alles met alles” samenhangt en deze samenhang geeft bevestiging van een correcte duiding. Het interpreten van een horoscoop vraagt de nodige tijd en gaat altijd vooraf aan de afspraak van het consult. En dit vraagt een passende planning.

 

https://nava-graha.nl/wp-content/uploads/2018/02/slider3-600x350.jpg

Tarieven (inclusief voorbereiding)

Geboortehoroscoop –1,5 uur 150,00
Jaarhoroscoop – consult 1 uur 120,00
Partnerschap comptabiliteit – 1,5 uur 120 <> 160
Medische astrologie – 1 uur 150,00
Muhurta (gunstig moment) – 1 uur 90,00
Vervolgconsulten bekende klanten 90,00 (richtprijs)


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13