Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 258
Over mij – Navagraha

Over mij

In 2000 viel Ayurveda in mijn schoot. Ik verdiepte me in die periode in de Indiase cultuur en kwam zo in aanraking met deze natuurgeneeswijze.

Ze heeft mij gegrepen en niet meer losgelaten. En tijdens de opleiding voor Ayurveda therapeut bleek dat de Indiase astrologie ook een plek opeiste in mijn leven. De kennis uit deze beide bronnen hebben mijn leven verrijkt en mijn gezondheid verbeterd. En zij stelt mij in staat om meer in mijn natuurlijke staat te verkeren en op mezelf te vertrouwen. In het Sanskriet wordt dit aangeduid met Svastha.

Ik bied een praktische vertaling van deze kennis op maat aan, naar ieders individuele situatie en behoefte. Vanuit de astrologie betekent dit dat u (meer) inzicht in eigen persoonlijkheid krijgt, doelen in het leven of antwoorden op vragen in verschillende levensgebieden.

Op basis van Ayurvedische principes reik ik een praktische vertaling aan, zodat u gericht aan de slag kunt met aanpassingen en verbeteringen in uw leefstijl en voedingspatronen.

https://nava-graha.nl/wp-content/uploads/2018/04/PB030421-500x500.jpg

Het begon met een massage-opleiding en twee vervolgjaren aan de Hogeschool Ayurveda geneeskunde in Nijmegen. Vervolgens heb ik de studie voortgezet in Amsterdam, aan de Academy of Ayurvedic Studies, In 2009 heb ik mijn diploma gehaald.

Vanaf 1999 heb ik vele malen India bezocht. Als toerist, student, therapeut en “familielid”. Twee keer heb ik stagegelopen in Pune in de kliniek Panini.

Inmiddels heb ik ook een opleiding afgerond in de Indiase astrologie (Jyotish) en een diploma behaald in 2015 aan de Astrovedic Akademie in Duitsland. Ik volg regelmatig aanvullende modules om mijn kennis te verdiepen.

Het werken in mijn praktijk combineer ik met een parttimebaan. Daar werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag. De andere dagen zijn beschikbaar voor astrologische consulten en ayurvedisch coachen.


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13