Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/includes/hooks.php on line 258
Praktijk – Navagraha

Astrologisch consult

De basis voor astrologisch consulten is een duiding van de geboortehoroscoop. Verdere detaillering van specifieke levensgebieden, van het komende jaar, van specifieke vragen rusten op deze interpretatie. Je kunt stellen dat “alles met alles” samenhangt en deze samenhang geeft bevestiging van een correcte duiding. Het interpreten van een horoscoop vraagt de nodige tijd en gaat altijd vooraf aan de afspraak van het consult. En dit vraagt een passende planning.

 

Ayurvedisch coaching

Heeft u gezondheidsklachten of zit u niet lekker in uw vel? Herstel begint met inzicht in de oorzaak hiervan. Tijdens het eerste consult breng ik samen met u uw levenswijze in beeld. Op basis van de uitkomsten stel ik een advies op voor de wijze waarop u de balans terug kunt brengen.
Het volgen van dit advies valt in de praktijk niet mee. Immers, we zijn allemaal “gewoontedieren”. Wijzigingen aanbrengen in ingesleten gewoonten en automatische keuzes vraagt motivatie en doorzettingsvermogen. En niet in de laatste plaats praktisch inzicht. Want wat is een betere keuze of alternatief voor wat u gewend bent te doen en te eten?
Hierin kan ik u als ayurveda coach op hele praktische wijze ondersteunen. Niet (alleen) door een advies op papier, maar daadwerkelijk in de praktijk.

De afgelopen jaren heb ik mensen geholpen met een leefstijl- en voedingsadvies na een eenmalig consult. Ze zijn vol moed aan de slag gegaan. Het blijkt echter moeilijk te slagen, omdat ieder mens steeds tegen de eigen “gewoontestroom” in moet roeien.
Ik kan u op maat adviseren en ondersteunen daar waar u behoefte aan heeft en vastloopt.
Ik hanteer een werkwijze, die is gebaseerd op frequent contact en praktisch gerichte ondersteuning. Het eerste gesprek zal in de meeste gevallen altijd een consult zijn van minstens een uur. Met het leefstijl- en voedingsadvies als basis bepaal ik met u een stappenplan en overleg welke ondersteuning u daarbij wilt of nodig hebt.

Aanbod op maat

Dit zijn vormen van ondersteuning die mogelijk zijn:

  • Meegaan met boodschappen doen;
  • Keukeninventaris geschikt maken voor andere aanpak van koken;
  • Bij u thuis kookles geven en samen uw favoriete gerecht aanpassen aan ayurvedische principes;
  • Adviseren in koken voor het hele gezin;
  • Een klankbord voor u zijn en feedback en adviezen geven;
  • Yoga-houdingen en ademhalingsoefeningen geven;
  • Oliemassages geven (therapeutisch of wellness).

Ik geef de ondersteuning op tijdstippen die passen in onze agenda’s. Dit kan ook door contact via Skype. Heeft u zelf een andere vorm of behoefte, ik sta open voor uw suggesties en wensen.

Overzicht tarieven

https://nava-graha.nl/wp-content/uploads/2018/02/slider3-550x400.jpg

Tarieven Jyotish

(inclusief voorbereiding)

Geboortehoroscoop –1,5 uur 150,00
Jaarhoroscoop – consult 1 uur 120,00
Partnerschap comptabiliteit – 1,5 uur 120 <> 160
Medische astrologie – 1 uur 150,00
Muhurta (gunstig moment) – 1 uur 90,00
Vervolgconsulten bekende klanten 90,00 (richtprijs)

https://nava-graha.nl/wp-content/uploads/2018/04/carrots-soup-2157198_1280-free-550x600.jpg

Tarieven Ayurveda

(inclusief voorbereiding)

Voor elk uur dat ik ondersteuning en advies bied vraag ik € 40,00.
Consult van 1 uur 40,00
Advies uitgeschreven 40,00
Feedback/advies ½ uur 20,00
Skypecontact ¼ uur 10,00
Kookles thuis 1 uur 40,00
Oliemassage 1½ uur (therapeutisch) 90,00 (incl. ayurvedische olie)
Oliemassage incl. zweetkast van 2 uur 100,00
Oliemassage 1½ uur (wellness) 70,00 (incl. wellness olie)

Prijzen vanaf 18 april 2018.


Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/navagrah/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/class-fw-session.php on line 13